top of page
Vacature Herstelcoach
IMG_5405LR.jpg

Vacature 

Herstelcoach 

🎓 hbo/wo  |  🕒 22-29 uur | 📍 Utrecht

 

Banen beschikbaar: 

Geen openstaande vacatures

Werken als Herstelcoach bij IntoLife

Team IntoLife biedt intensieve begeleiding aan huis in het dagelijks leven van 18 jongvolwassenen met een eetstoornis in Utrecht. De focus ligt bij Intolife op het opbouwen van een leven buiten de eetstoornis; van samen boodschappen doen, koken en eten tot het ondernemen van sociale activiteiten en het ontdekken van een passende studie of baan. Waarbij het team de jongvolwassenen helpt om voluit te durven leven en daarbij uit te zoomen van de eetstoornis symptomen. Het doel is dat de jongvolwassenen een leuk leven en een gezond netwerk opbouwen, levenslust vinden en verbinding ervaren. Het team gelooft in de kracht van de cliënten en legt, zo veel als mogelijk is, de regie bij de cliënt neer. Een voorbeeld hiervan is dat cliënten zelf hun afspraken met begeleiders en coaches inplannen. 

Het team werkt nauw samen met de behandelaren van de cliënten zodat ze kunnen aansluiten op de behandelplannen en de cliënt kunnen ondersteunen in het doorzetten van behandeldoelen in de thuissituatie. IntoLife heeft een kantoor en negen studio's voor cliënten binnen een studentencomplex, de andere 9 cliënten wonen verspreid in centrumgemeente Utrecht. 

 

Wat doe je als Herstelcoach?

Als Herstelcoach begeleid je cliënten in hun route naar een leuker leven. Je werkt vanuit een positieve mindset samen met de cliënt en diens netwerk aan het realiseren van diens persoonlijke ontwikkeldoelen. 

 

Je bent onderdeel van een team en hebt daarbinnen je eigen verantwoordelijkheid. Je werkt samen als het nodig is en stemt zaken op elkaar af. Je hebt het gezamenlijk over complexe casuïstiek en denkt op teamniveau mee over de kwaliteit van de zorg. Je geeft constructieve feedback en ontvangt deze ook graag. Je bent in staat jouw kennis over te brengen op collega’s. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling van het beleid van Lister.

IMG_5896_aangepast.jpg

Dit ben jij

Je bent een levensgenieter en van nature optimistisch. Je houdt van aanpakken en bent praktisch ingesteld. Ook kan je goed zelfstandig werken, waarbij je wel afstemming zoekt waar nodig. Daarnaast kun je team overstijgend meedenken in ontwikkelingen die bij het gebiedsgericht werken horen. En je weet hoe je Lister kunt vertegenwoordigen in wijkgerichte samenwerkingen tussen zorg en ketenpartners.

Ervaring en opleiding

 Je beschikt over een relevant diploma op hbo-niveau (bijvoorbeeld SPH, MWD, GGZ agoog) aangevuld met functiegerichte opleidingen. Ook heb je aantoonbare werkervaring op het gebied van eetstoornissen of ben je ervaringsdeskundige en hersteld van een eetstoornis.

Om goed aan te kunnen sluiten bij de veranderingen in de praktijk, wil je altijd blijven groeien. Je vindt het dan ook vanzelfsprekend om te reflecteren. Zelf, met de cliënt en met het team. Op basis hiervan stel je je werkwijze bij wanneer nodig. Je bent analytisch en blijft altijd

kritisch op het professioneel handelen vanuit de waarden en visie van Lister.

Wie ga jij vertellen over deze vacature?

Wij bieden

  • Een baan waarmee je het verschil kunt maken.

  • Je krijgt trainingen, intervisie en begeleiding. 

  • Uitgebreide scholingsmogelijkheden, intervisie en coaching.

  • Een leuke club mensen om mee te lachen, verbinden en vrijdagmiddag mee te borrelen.

  • Een ongekend goede werksfeer met een informele toon van communicatie.

  • Je werkt in een hecht team waarin jij een onmisbare speler bent. Naast verantwoordelijkheden krijg je alle ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën.

  • De salariëring vindt plaats volgens FWG groep 45 of 50 afhankelijk van opleiding en ervaring. Arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao ggz, waaronder een eindejaarsuitkering van 8,33% en opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn vallen. Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden en een woon/werk-reiskostenvergoeding. In eerste instantie bieden we een jaarcontract, met uitzicht op verlenging. Tot slot bieden we een uitgebreid inwerkprogramma van 7 dagen, waarin je kennis maakt met de organisatie voordat je op jouw locatie start.

  • Reiskostenvergoeding en thuiswerkvergoeding.

Ben je enthousiast geworden?

Leuk, reageer dan hieronder via de link op deze vacature!

IMG_5736LR.jpg

Meet The Team

Dit worden je nieuwe collega's!

Isabel - By KirstenvanSanten.JPG

Isabel

Alina by Kirsten van Santen

Alina

Lizzy by Kirsten van Santen

Lizzy

Sanne by Kirsten van Santen

Sanne

Team Bhalu_10_ps_3.png

Daniëlle

Solliciteer

Zet de eerste stap

Vul het sollicitatieformulier in

Klinkt deze baan als muziek in je oren?

Vul dan het sollicitatieformulier in. Ook voor open sollicitaties vul je het sollicitatieformulier in. 

Na je sollicitatie ontvang je binnen 2 weken een reactie of je door bent naar de volgende ronde. Dan ontvang je ook alle informatie over hoe de verdere selectieprocedure eruit gaat zien.

Nu geen tijd?
Mail de vacature naar jezelf

Vragen? Ik vertel je graag meer!

Ben jij nou net zo nieuwsgierig naar ons, als wij naar jou? 

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure of het werken bij IntoLife?

Aarzel niet om contact op te nemen voordat je solliciteert. 

Screenshot 2022-08-19 11.36.14.png

Alina Doll

Teamcoördinator

✉️ intolife@lister.nl

📞 0682997002

bottom of page